fbpx

Keratine behandelingen

SILKY SMOOTH

Wat doet een keratinebehandeling

Keratine is een wondermiddel dat bij iedereen in de haren en nagels zit. Een wondermiddel met heel wat voordelen! Wij lijsten ze even voor je op:

  1. Lichaamseigen proteïne 

Door zijn herstellende functie, wordt keratine ook wel het ‘lichaamseigen keratine’ genoemd. Keratine doet voor je haar wat eiwitten doen voor je spieren: ze herstellen het haar en maken het opnieuw gezond.

  1. Zacht en glanzend haar 

Keratine zorgt voor die mooie, gezonde glans op het haar. Daarnaast verhelpt keratine pluizig haar.

  1. Helpt je haar groeien 

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt keratine je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt.

En daarom zijn wij fan van keratine! 

We bieden drie verschillende behandelingen aan van het merk Jean Paul Mynè:

  • KERATINE GOLD (Permanent glad haar zonder volume.)
  • INFINITY KERATINE BEHANDELING (Anti pluis, volume reductie, stijl effect.)
  • ADAMANTIUM KERATINE BEHANDELING (Herstellende behandeling die het haar voed, gezond en zacht maakt.)

Een keratine behandeling maakt je haar ontzettend glad en glanzend.
Alsof je model staat voor een coiffure award of fotoshoot.
Weg met pluizig, droog en beschadigd haar!
Hallo babe met prachtige, jaloersmakende haardos!

Keratine Gold

Wat is Keratine Gold en wat doet het?

Keratine Gold Treatment van Jean Paul Myne zorgt voor prachtig glad haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt maar ook veel gezonder eruit ziet. Zelfs na veelvuldig wassen.

Keratin Gold Plus bestaat uit een mix van organische zuren, suikers, amino zuren en plantaardige eiwitten om de haarstructuur te veranderen. Hierdoor heb je voor een lange periode zijdezacht en glanzend haar. Jean Paul Myne bewijst dat het mogelijk is.

Het beschermt je haar tegen vocht van buitenaf zoals regen. Keratin Gold Plus Treatment bevat geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor black hair en europees haar en voor een ieder die graag steil glanzend haar wil.

Deze keratine treatment is een smoothing behandeling voor je haar.

Deze behandeling maakt je haar steiler en is zeer geschikt voor klanten die geen krul in het haar willen hebben. De resultaten zijn opmerkelijk en geven je haar meer glans, minder pluis, en verbeterd de conditie van je haar. In de meeste gevallen wordt het haar permanent steil, dit is geheel afhankelijk van de conditie en de krulsterkte van je eigen haar.

Wat kan je verwachten?

Voordat we een keratine behandeling uitvoeren willen we altijd eerst je haar beoordelen. Zo kunnen wij bepalen wat je haar kwaliteit is en of je haar geschikt is voor deze behandeling of we een andere keratine behandeling moeten nemen die beter is voor jouw haar.

De behandeling zal 5 tot 6 uur in beslag nemen voor schouderlang tot lang haar. Wij sluiten deze behandeling altijd af met een oxilock treatment om de houdbaarheid en de conditie van je haar sterk en glanzend te houden.

Infinity

Werking van Keratine Plus Infinity
 
Dankzij de Oxilamine technology wordt het haar glad, sterk, gezond en glanzend. Het innovatieve bestanddeel gaat een verbinding aan met de natuurlijke aminozuren in het haar, zorgt voor opbouw van haarvezels én herstelt het haar gedurende de gehele behandeling.
 
Keratine Plus Infinity brengt een reactie teweeg tussen de aanwezige keratine aminozuren in het haar en versterkt daarbovenop de zwavelbruggen. Het resultaat is gezond stijl haar met een lange houdbaarheid en toch een uiterst natuurlijk effect.

Adamantium

Wat doet de Adamantium Keratine behandeling?

De Adamantium keratine behandeling is de revolutionaire shampoo die met een paar makkelijke stappen aan je haar meer kracht, een gezondere structuur en een zacht en schitterend aspect geeft. Het maakt het mogelijk om 3 verschillende resultaten te verkrijgen. Natuurlijk reëel resultaat, getemd resultaat met volume vermindering, anti-frizz resultaat blijvend voor 2/3 maanden met een progressief resultaat.

Heb je interesse in een keratine behandeling maar weet je niet welke keratine behandeling goed is voor jouw haar? 

Boek een gratis advies gesprek met iemand van ons Corbie team.

Wij bekijken samen met je welke keratine behandeling geschikt is voor jou en voor jouw haar.

KERATINE GOLD

175
  • ALL IN

INFINITY KERATINE

125
  • ALL IN

ADAMANTIUM KERATINE

75
  • ALL IN