fbpx

Kapsalon

Dan bent je aan het juiste adres bij Academie Verbist!

Wat doen we voor jou?

Je kan bij ons terecht in ons professionele kapsalon voor verschillende diensten als onder meer knippen, brushen, opsteekkapsels, kleuren en kleureffecten als ombre, dip dye, highlights en balayages.

Studenten worden in onze Academie opgeleid tot topkappers, wat je meteen zal merken aan hun professionele aanpak en prachtige resultaten. Onze studenten worden voortdurend begeleid door onze coaches, die toezien op het resultaat en bijsturen waar nodig.

Wees gerust, je bent bij ons in goede – en veilige – handen!

Waarom voor ons kiezen?

Onze missie is niet alleen studenten op te leiden tot topkappers, maar ook een goede dienstverlening en mooie klantbeleving dragen we hoog in het vaandel. Waarden als beleefdheid en klantvriendelijkheid vinden wij heel belangrijk en dat geven we ook aan onze studenten mee.

Omdat we veel studenten hebben die opleidingen volgen aan onze Academie, kunnen we ook werken aan onklopbare, scherpe prijzen in ons kapsalon. Zo kan jij heel vaak je kapsel laten verzorgen of een kleurtje laten zetten. Een kleine tip: kijk zeker eens naar de abonnementsformule bij onze tarieven – dan wordt het echt helemaal een koopje om er elke dag mooi en verzorgd uit te zien!

We hebben vandaag de dag allemaal een drukke agenda en het feit dat bij ons op afspraak terecht kan is dan een voordeel. Boek je afspraak via https://academieverbist.belbo.com/termin

We kijken er alvast naar uit je te verwelkomen en kennis te maken!

Meer weten over onze abonnementen en (studenten)tarieven?

Meer info over onze openingsuren en adres?