fbpx

Barbieropleiding

Zin om je te specialiseren in het mooier maken van heren? Kies dan voor deze intensieve opleiding gedurende 6 maanden (3 dagen per week) en wordt een topbarbier!

Intensieve opleiding

In zes maanden tijd krijg je met deze praktijkgerichte opleiding gericht op herenkappen alle kneepjes onder de knie om ambachtelijk te scheren, te trimmen, af te lijnen en zelfs te kleuren. Je leert niet alleen de basis, maar ook de nieuwste technieken komen aan bod. Een troef waarmee je perfect kan inspelen op de nieuwe vraag naar deze specialisatie en het verschil kan maken als professionele barbier.

Hoe werkt het?

Onze opleidingen starten op drie data doorheen het jaar: februari, juni en oktober. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.

We werken met een kleine groep voor deze opleiding, zodat die niet alleen erg persoonlijk is maar je ook heel snel veel bij zal leren.

De opleiding is de eerste 2 maanden van dinsdag tot donderdag (3 dagen per week). Theorie + alle diensten leren op oefenhoofden.

Vanaf maand 3 tot maand 6 krijg je opleiding in onze barbier op echte klanten. Je krijgt opleiding 3 dagen per week.

Deze dagen wisselen per maand en worden vooraf afgesproken. Onze barbier is open van dinsdag tot zaterdag en je krijgt opleiding 3 van deze 5 dagen.

We kiezen voor een praktijkgerichte opleiding om tot een zeer hoge vakbekwaamheid te komen, een troef waarvoor de leerlingen van Academie Verbist bekend staan in de kapperswereld.

Omdat we werken met echte mensen, leren we je ook hoe je best inspeelt op de klantenbeleving en elke klant een individuele service kan aanbieden. Belangrijk, want elke klant is immers anders!

Wat bieden we jou?

Vakkennis

Bedrijfskennis

Mooie extras

Wat kost het?*

Je betaalt 300 euro inschrijvingsgeld

De opleiding kost 2.095 euro (exclusief onkosten en materiaal), maar je kan ervoor kiezen gedurende 6 maanden 370 euro te betalen

Per examen betaal je 75 euro

*Alle prijzen onder voorbehoud van wijzigingen of fouten

Hoe schrijf je je in?

Via onderstaande knop kan je je inschrijven voor een infogesprek (je kan ook een mailtje sturen naar [email protected]).
Klikt het tussen ons, dan wordt je inschrijving definitief zodra je de opleidingsovereenkomst ondertekend aan ons terug bezorgt en het inschrijvingsgeld betaald is.

Schrijf je nu in