fbpx

Allround kappersopleiding
-18 jaar

Nog geen 18 geworden?

Dan is onze driejarige opleiding een mooie keuze voor jou om aan een mooie loopbaan te starten.

Toelatingsvoorwaarden

Voorkennis mag maar is zeker geen vereiste. Bij elke student starten we vanaf nul en begeleiden we jou persoonlijk verder volgens jouw evolutie en kennis. Je moet wel al 15 jaar zijn en een attest 1e graad secundair onderwijs bezitten.

Hoe werkt het?

Onze opleidingen starten in september, maar je kan ook in januari nog instappen.

We geven ook les op zaterdag, net zoals je in een echt salon op die dag zal werken. We maken je bedrijfsklaar in elke zin van het woord!

We kiezen voor een praktijkgerichte opleiding om tot een zeer hoge vakbekwaamheid te komen, een troef waarvoor de leerlingen van Academie Verbist bekend staan in de kapperswereld.

Omdat we werken met echte mensen, leren we je ook hoe je best inspeelt op de klantbeleving en elke klant een individuele service kan aanbieden. Belangrijk, want elke klant is immers anders!

Wat bieden we jou?

Vakkennis

Bedrijfskennis

Mooie extras

Hoe zit het met de examens?

Ook daar maakt Academie Verbist het verschil. Driemaal per jaar heb je een openbaar examen. Dat betekent dat je binnen een vastgestelde tijd een vooraf gekende kapselopdracht moet realiseren op een echt model maar – vooral – dat je je creatie op de catwalk presenteert aan een echte jury, samengesteld uit bekende namen uit de kapperswereld.

 

Die presentaties voor de examens monden vaak uit in wervelende shows boordevol verrassingen. Leuk om aan deel te nemen of mee te maken. Laat zeker aan je vrienden, familie of kennissen weten dat ze altijd welkom zijn om naar dit sprankelende en unieke event te komen kijken!

 

De presentatie tellen mee voor de helft van het totaalresultaat van je examen. De resterende 50% wordt behaald door je dagelijkse werk. Daarbij evalueren we onder meer je houding, discipline, beleefdheid en klantvriendelijkheid. Om die score zo hoog mogelijk te maken, sturen we jouw dagelijkse werk regelmatig bij met tussentijdse evaluaties zodat je steeds sterker wordt in dit mooie beroep waar je voor gekozen hebt.

Ook persoonlijke groei is belangrijk

Werken in de kapperswereld gaat niet enkel om goede technieken en productkennis. Bij Academie Verbist geloven we dat zelfkennis, omgaan met klanten en collega’s en goed communiceren onmisbare talenten zijn om het echt te maken.

Daarom zetten we sterk in op deze elementen met begeleiding, training en coaching door onze externe partner Qlick. Op die manier kan je deze belangrijke skills op een toffe manier verder ontwikkelen.

Deze coaching is inbegrepen in alle opleidingen, behalve die voor de specialisatie van salonmedewerkers.

 

Goed om te weten

Wat kost het?*

Je betaalt 300 euro inschrijvingsgeld

De opleiding kost 1.995 euro (exclusief onkosten en materiaal), maar je kan ervoor kiezen gedurende 12 maanden 175 euro per maand te betalen.

Per examen betaal je 75 euro

*Alle prijzen onder voorbehoud van wijzigingen of fouten

Hoe schrijf je je in?

Via onderstaande knop kan je je inschrijven voor een infogesprek (je kan ook een mailtje sturen naar [email protected]).
Klikt het tussen ons, dan wordt je inschrijving definitief zodra je de opleidingsovereenkomst ondertekend aan ons terug bezorgt en het inschrijvingsgeld betaald is.

Schrijf je nu in