fbpx

Kappersopleidingen

Of je nu jong of oud(er) bent, beginneling of gevorderde, gepassioneerd door kapsels of zin hebt om barbier te worden, bij Academie Verbist ben je aan het juiste adres. Kijk hieronder naar ons aanbod en je vindt zeker die opleiding die jou op het lijf geschreven is.

Allround kappersopleiding
+18 jaar

18 jaar of ouder? Dan is onze tweejarige opleiding geknipt voor jou!

Je krijgt een praktijkgerichte opleiding en werkt met echte klanten. Zo leer je niet alleen met mensen omgaan, maar oefen je op echt haar en niet enkel op oefenhoofden – twee zaken die je zeker nog van pas zullen komen in je verdere carrière.

TOELATINGSVOORWAARDEN
Voorkennis mag, maar is zeker geen vereiste.

Allround Kappersopleiding
- 18 jaar

Nog geen 18 geworden? Dan is onze driejarige opleiding een mooie keuze.

Je leert niet alleen de nodige technieken maar je doet meteen ook de nodige, toekomstgerichte praktijkervaring op. Werken met echte mensen in een omgeving die lijkt op een echt kapsalon maakt je helemaal klaar voor een schitterende toekomst in de kapperswereld!

TOELATINGSVOORWAARDEN
Geen voorkennis vereist. Je moet wel al 15 jaar zijn en een attest 1e graad secundair onderwijs bezitten.

Praktijkstage

Heb je al een opleiding haartooi achter de rug? Dan kan je kiezen voor een jaartje praktijkstage bij ons.

Je krijgt een praktijkgerichte opleiding en werkt met echte klanten. Zo leer je niet alleen met mensen omgaan, maar oefen je op echt haar – twee zaken die je zeker nog van pas zullen komen in je verdere carrière.

TOELATINGSVOORWAARDEN
Je bent 18 jaar of ouder en hebt een basiskennis haartooi. Om deze opleiding te starten, moet je een instapproef afleggen.

Barbieropleiding

Zin om je te specialiseren in het mooier maken van heren? Kies dan voor een opleiding tot barbier!

In zes maanden tijd krijg je met deze praktijkgerichte opleiding alle kneepjes onder de knie om ambachtelijk te scheren, te trimmen, af te lijnen en zelfs te kleuren. Een troef waarmee je perfect kan inspelen op de nieuwe vraag naar deze specialisatie en het verschil kan maken als professionele barbier.

Maak je droom nu waar en schrijf je in!