fbpx

Meer weten?

Ben je enthousiast over onze kappersopleidingen en wil je graag meer weten over Academie Verbist?

Kom dan zeker eens langs op één van onze infozaterdagen. Je kan je ook altijd inschrijven voor een infogesprek of een brochure boordevol info bestellen.

We kijken er alvast naar uit kennis met jou te maken!

Infozaterdagen

Zin om te starten met één van onze kappersopleidingen? Benieuwd naar onze Academie en hoe we werken? Kom dan zeker eens langs op onze infozaterdagen!

Iedereen is welkom op onze infodagen. We leiden je graag rond in onze Academie, via ons salon voor klanten, de opleidingslokalen en de barbershop. Zo zie je meteen hoe we in de praktijk werken. Je kan ook deelnemen aan onze presentatie over de opleiding tot topkapper.

Je ontmoet er studenten en lesgevers die je met plezier vertellen hoe de opleiding werkt en op je vragen antwoorden. Daarbij kan je meteen genieten van een drankje, aangeboden door de Academie.

Wil je er graag bij zijn? Laat het ons weten door het formulier in te vullen.

Als je overtuigd bent van je keuze voor één van onze opleidingen kan je trouwens ook op de infozaterdagen een matchinggesprek vragen en je eventueel meteen inschrijven.  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Waar & wanneer?

  Data

  Zaterdag 16 mei 2020
  Zaterdag 13 juni 2020

  Tijdstip
  Tussen 11u en 15u
  Rondleiding heel de dag door.
  Opleiding presentatie +/-30 min om 12u , 13u & 14u

  Adres
  Academie Verbist – Italiëlei 209 – 2000 Antwerpen.

  Lukt het niet op één van deze data? Geen probleem,
  je kan altijd een afspraak maken voor een infogesprek.

  Vraag een infogesprek aan

  Wil je graag een opleiding volgen bij Academie Verbist? Schrijf je dan in voor een infogesprek. In zo’n infogesprek gaan we na hoe we met mekaar ‘matchen’. We gaan na hoe gemotiveerd je bent en hoe de opleiding bij jou zou kunnen passen. Dat gesprek vinden we belangrijk omdat het voor ons cruciaal is mensen op te leiden die super gemotiveerd zijn om kapper of barbier te worden.

  Daarbij komt nog dat we werken in kleine groepen en we dus niet iedereen een plekje kunnen geven binnen onze opleidingen. Wacht dus niet te lang om je infogesprek aan te vragen – de plaatsen zijn beperkt!

  Na dit infogesprek laten we je snel weten of je al dan niet zal kunnen deelnemen aan de opleiding.

  Hoe aanvragen?

  De infogesprekken gaan door op dinsdag, woensdagvoormiddag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 en 15 uur. Je kan je inschrijven via mail, telefoon of door langs te komen.

  Via e-mail
  Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld welke dag en uur voor jou passen en welke opleiding je graag wil volgen. We bezorgen je dan zo snel mogelijk een antwoord om de afspraak te bevestigen

  Telefonisch
  Je kan ons ook bellen voor een afspraak
  op het nummer +32(0)3 232 47 32

  Langskomen
  Spring je liever even binnen om een afspraak voor je infogesprek te regelen? Dan kan je van dinsdag tot zaterdag tussen 8u30 en 15u30 (zaterdag tot 14u30) langskomen. Ons adres is Italiëlei 209 in 2000 Antwerpen. Tip: kijk even naar onze contactpagina om te zien hoe je ons ook tijdens de werken in Antwerpen makkelijk kan bereiken.

  Vraag een brochure aan

  Wil je graag thuis alle informatie krijgen voor de kappersopleidingen van Academie Verbist? Vraag dan de brochure aan door het formulier in te vullen.

  Heb je interesse in een van onze opleidingen? Meld je dan hier aan voor een infozaterdag of infogesprek.


   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.