fbpx

Barbershop

  • Op zoek naar een goede barbier?
  • Geregeld kunnen langskomen om je haar of baard te verzorgen?
  • ZIn in een professionele scheerbeurt?
  • Er elke dag piekfijn uitzien?
  • En dat aan een scherpe prijs (ook voor studenten) waardoor je zo vaak kan komen als je wil?

Dan bent je aan het juiste adres bij Academie Verbist!

Wat doen we voor jou?

Je kan in onze barbershop terecht voor het verzorgen, (bij)knippen, trimmen, aflijnen en zelfs verven van je kapsel of baard. Ook voor een professionele scheerbeurt ben je bij ons aan het juiste adres.

Studenten worden in onze Academie opgeleid tot topbarbiers, wat je meteen zal merken aan hun professionele aanpak en prachtige resultaten. Onze studenten worden voortdurend begeleid door onze coaches, die toezien op het resultaat en bijsturen waar nodig.

Wees gerust, je bent bij ons in goede – en veilige – handen!

Waarom voor ons kiezen?

Onze missie is niet alleen studenten op te leiden tot topkappers, maar ook een goede dienstverlening en mooie klantenbeleving dragen we hoog in het vaandel. Waarden als beleefdheid en klantvriendelijkheid vinden wij heel belangrijk en dat geven we ook aan onze studenten mee.

Omdat we veel studenten hebben die opleidingen volgen aan onze Academie, kunnen we ook werken aan onklopbare, scherpe prijzen in ons kapsalon. Zo kan jij heel vaak je kapsel en/of baard laten verzorgen of (bij)knippen. Een kleine tip: kijk zeker eens naar de abonnementsformule bij onze tarieven – dan wordt het echt helemaal een koopje om er elke dag mooi en verzorgd uit te zien!

We hebben vandaag de dag allemaal een drukke agenda en het feit dat bij ons terecht kan zonder afspraak is dan ook alleen maar een voordeel. Je kan hieronder snel en eenvoudig onze openingsuren en adres terugvinden.

 

We kijken er alvast naar uit je te verwelkomen en kennis te maken!

logo-barbier-white

Meer weten over onze abonnementen en (studenten)tarieven?

Meer info over onze openingsuren en adres?